Forum zakonu Servants of Deaths
jak na spamera przystalo musze jakis temat zalozyc nie zwiazany z bk
fajnie by bylo jak by kazdy napisal jakie sporty uprawie albo popostu lubi se je pooglondac
to ja zaczne ja tam lubie lekoateltyke (tak to sie pisze:P??)i oczywiscie pilke nozna lubie se pooglondac siatkowke
Angel of Deaths
pilka nozna mmmm..... niebo w gebie hehe..... uwielbiam ten sport... grac w noge i ogladac ale wpole grac
Oczywiście piłka nożna , jak jest czas to grywam jako rasowy rozgrywający taki z oczami dookoła głowy ..a z oglądaniem ....no cóż , jestem fanatycznym kibicem Lecha Poznań takze troszkę się naoglądałem i najeździłem za niecałe dwa tygodnie zaczynam mój 27 sezon
...generalnie wszystko lubię pooglądać od no może poza pływaniem synchrinicznym i jakimś łyżwiarstwem
Lord of Deaths
aa ja lubie grac w pike w siate ii lubie ogladac aa i lubie warcaby (nie no zart za cienki jestem
)
Ćwicz Conwill z tymi warcabami i zacznij zgłębiać tajniki szachów , serio ....akurat te gry wam w życiu się moga do czegoś przydać !! Znaczy się technika nabyta podczas setek rozgrywek . Ja miałem o tyle dobrze , że mój dziadek udzielał się kiedyś w związku szachowym ( to były bardzo dawne czasy ) i grałem z 7 arcymistrzami świata !! serio ...były kiedyś organizowane takie symultany w Polsce i dziadek zawsze mnie wkrecił . Pierwszy raz to miałem 7 lat a w wieku 9 z jednym nawet zremisowałem - pewnie mi się podłożł no ale wtedy byłem boss
Knight of Deaths
hmm a ja lubię imprezować to jest mój sport
A tak na serio to piłka noża , rower
Knight of Deaths
Nom mam kumpla ktory takie rzeczy robi fajnie to wyglada ale trzeba duzo cierpliwosci zeby sie takiego czegos nauczyc